Топ вести
Младежко велосъстезание в Белоградчик

Младежко велосъстезание в Белоградчик

Младежко велосъстезание, организирано от Детски комплекс и Велоклуб „Скала“, се проведе в Белоградчик.
Кметът на общината Борис Николов откри спортното събитие като изказа благодарност на организаторите за положените усилия и работата за популяризиране на планинското колоездене сред подрастващите. Така у младите хора се възпитават физическа издръжливост, волеви качества и спортменско отношение. Пожела на всички успешно завършване в надпреварата.
Точно в 10.30 часа бе даден старта на състезанието и участниците потеглиха по живописното трасе. По-голяма част от маршрута преминава по една от най-атрактивните екопътеки сред Белоградчишките скали.
Участниците в състезанието, предимно ученици от Белоградик и Видин, бяха разпределени в 3 възрастови групи – от 6 до 9 години; от 10 до 14 години и от 15 до 17 години.
След завършване на оспорваната надпревара при най-големите първото място бе спечелено от Марин Маринов, а второто – от Георги Станев. Във възрастовата група от 10 до 14 години победител по безапелационен начин стана Мирослав Маринов с подгласници Марин Марчев и Георги Жеков. Призьорите получиха медали и грамоти. Всички участници получиха грамота за участие в младежкото велосъстезание.


Екип ВидинВест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder