Представиха политическия екип на Областна администрация – Видин

Представиха политическия екип на Областна администрация – Видин

Днес областният управител на Видин Албена Георгиева представи политическия екип, с който ще работи. На срещата присъства и народният представител от Видинския избирателен район Росен Живков. „Със заповед на министър-председателя от 31 май, за заместник областен управител е назначен г-н Анжело Методиев. Г-жа Елка Георгиева е действащ заместник областен управител“, съобщи Албена Георгиева. „Мога да уверя, че целият екип на Областна администрация ще работи изцяло и с максимален капацитет за развитието на нашия регион. Ще изпълняваме приоритетите на Правителството на местно ниво и, разбира се, в синхрон с него ще работим за най-важните и значими неща, които могат да се случат за нашата област“, заяви областният управител Албена Георгиева.
Анжело Методиев разказа накратко за себе си, като обясни, че е роден и израсъл във Видин, където е завършил и средното си образование. След това е завършил „Счетоводство и контрол“ в Свищовската академия. Работил е във финансовия отдел на Община Видин, след което от 2002 до 2012 година работи в „Титан АС“, а след това работи към направление „Социални услуги“ в Община Видин. Женен, с едно дете.
Елка Георгиева, която е вече трети мандат заместник областен управител, сподели, че за нея е чест, че отново има възможност да работи с екипа на Областна администрация – Видин. „Надявам се в този женски колектив, с едно ново мъжко присъствие, да разширим нашия обсег на дейности. Ще работим активно по онези задачи, които сме имали поставени преди, и по онова, което имаме като отговорности в мандата на Правителството“ Борисов 3″, увери Елка Георгиева.
Народният представител Росен Живков също подчерта, че направи всичко по силите си, за да се изпълни програмата на правителството, като особен акцент постави върху заложения в нея проект за изграждане на скоростния път Ботевград – Видин. Като ключови проекти депутатът посочи и разширяването на видинската Свободна зона, както и изграждането на интермодален терминал във Видин.


Екип ВидинВест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder