Видинският кмет награди участниците във футболен турнир на малки врати

Видинският кмет награди участниците във футболен турнир на малки врати

Кметът на Община Видин Огнян Ценков връчи купите и медалите на участниците в четвъртия традиционен футболен турнир на малки врати за ученици 5 – 7 клас. Състезанието се организира от Община Видин, Регионално управление на образованието – Видин, Училищно настоятелство на ППМГ „Екзарх Антим І” – Видин и Областния съвет на БФС-Видин. В състезанието, което се проведе в спортна зала „Фестивална“, участваха 9 отбора от Видин, Брегово, Арчар, Кула, Ново Село и Враца. „Искам да изразя голямата емоция и радостта, която усетих от този прекрасен футболен турнир за ученици, превърнал се вече в традиция, и да поздравя всички вас, които играхте като победители, със спортен дух, толерантно и коректно. Благодаря за подкрепата на нашите партньори, на родителите и учителите, защото нашите деца трябва да растат здрави, да спортуват, да се учат на воля за победа и да постигат успехи”- каза Огнян Ценков на финала на състезанието.
Във футболната надпревара на първо място се класира отборът на ППМГ – „Екзарх Антим І” – Видин, след победа на финала срещу СУ „Христо Ботев” – Арчар, класирал се на второ място. Третото място зае СУ ”Любен Каравелов” Видин и на четвърто място се класира отборът на СУ ”Васил Левски” Кула.
Връчени бяха и индивидуални награди. За „Голмайстор” на турнира бе отличен Асен Асенов от с. Арчар. „Най-добър вратар” бе Валери Тодоров от Видин. За „Спортен талант” бе определен Михаил Николов от Видин. „Най – темпераментен треньор” е Людмил Михайлов от СУ „Васил Левски“ Кула. За „Футболист – любимец на публиката” бе избран Венелин Тодоров от Видин.
Всички участници получиха лакомства и футболни топки, осигурени от организаторите.

Община Видин

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder