Топ вести
Откриват атракционни влакчета във Враца

Откриват атракционни влакчета във Враца

Двете атракционни влакчета, които са част от проект „Развитие на устойчив туризъм в Община Враца. Леденика – туризъм без сезони”, от утре – 10.06.2017 г. /събота/ започват да возят жителите и гостите на града. Цветните композиции ще тръгват в 10:00 ч., от две спирки.

Началната спирка на едно от влакчетата е площад „Христо Ботев“, а маршрутът, по който ще се движи е: ресторант „Чайка“ – Долна лифтена станция при село Згориград и обратно до площад „Христо Ботев“, където ще е крайната спирка. Интервалът за следваща линия е 1 час.

Втората композиция е с начална спирка Развлекателен парк „Леденика“ и ще вози туристи по маршрут: Горна лифтена станция – Почивна станция „Учителски колонии“ – ПС „Горски дом“ и обратно до площадката на парк „Леденика”. Влакчето ще вози с интервал от 1 час и 30 мин.

Всяко от атракционните влакчета е с капацитет 40 места, като курс ще се изпълнява при минимум 20 пътници. Цената на билетите са: възрастни – 2 лв.; деца от 4 до 7 г. – 1 лв.; ученици, студенти и пенсионери – 1.50 лв.; деца до 3-годишна възраст, включително, се возят безплатно.

Източник: dariknews.bg

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder