Топ вести
НАП-Видин награди отличниците по данъци

НАП-Видин награди отличниците по данъци

Шестима ученици от две видински училища получиха днес поощрителни награди и грамоти за участието си в образователния проект на НАП „Влез в час с данъците“. Те са ученици от Професионална гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ и Природо-математическата гимназия „Екзарх Антим I“. Имената им бяха изтеглени като резерви по-рано през годината при определяне на късметлиите, решавали вярно данъчни и осигурителни тестове в сайта на проекта www.vlezvchas.bg. Учениците получиха поощрителните си награди – външни батерии за мобилен телефон – от г-жа Ирена Илиева – директор на офис на НАП – Видин. На награждаването присъства г-жа Марийка Василева – началник на Регионалното управление на образованието в гр. Видин, която също поздрави спечелилите.
Националната агенция за приходите провежда образователния си проект за трета поредна година. В рамките на последното издание активно се включиха и всички средни училища от област Видин. Лекторите от офис на НАП Видин изнесоха над 100 учебни часа, посветени на данъци и осигуровки пред почти 3000 ученици от 8 до 12 клас.
„С изнасянето на уроци пред учениците, с разясненията за необходимостта от плащане на данъци и осигуровки и вредите от сивата икономика, приходната агенция си постави за цел да промени възприятията на младите хора и да ги подготви за предстоящия им досег с финансовата система. И към настоящия момент определено мисля, че сме успяли. Можем да се похвалим с много активното участие на видинските ученици в игрите на НАП, където свои профили създадоха над 60 ученици. Многото спечелени награди ми дават повод да се гордея с децата на Видин.“ заяви при награждаването г-жа Ирена Илиева, Директор на Офис на НАП Видин.

Екип ВидинВест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder