Турнир по минифутбол „Белоградчишки скали 2017“

Турнир по минифутбол „Белоградчишки скали 2017“

На стадион „Градски“ в Белоградчик приключи двудневен турнир по минифутбол „Белоградчишки скали 2017“. Организатори са община Белоградчик и Сдружение „Ботев“ – Върбово. Той бе проведен и с любезното съдействие на Българската асоциация по минифутбол, ресторант „Мислен камък“, къща за гости „Торлашка среща“ и активната помощ на Евгени Деянкичов.
В спортното събитие участваха 9 отбора: четири от град Враца – ФК „Приятели“, ФК „Фантастико“, ФК „Атлетик- 1996“ и ФК „Тимак Агро“, и още отборите на ФК „Балкан“- Белоградчик, ФК „Бижу“- Монтана, ФК „Дунав“- Лом, ФК „Ботев“ – Грамада“ и ФК „Ботев“ – Върбово.
Отборите бяха разпреденени в две групи, а след изиграните оспорвани срещи, изпълнени с много емоции и драматизъм, правото да играят на финала завоюваха отборите на ФК „Фантастико“ – Враца и ФК „Бижу“ – Монтана. След равенство 0:0 в редовното време, победителят бе определен чрез изпълнението на дузпи. Тук късметът споходи отбора на Враца, който се наложи с резултат 3:2 и завоюва купата на победител в турнира по минифутбол „Белоградчишки скали 2017“.
Кметът на общината награди победителите с купа и медали. Връчени бяха и индивидуални награди – Янко Маринов от „Дунав“, Лом – „За най-добър вратар“, Радослав Георгиев – „За най-полезен играч“ и Цветан Лазаров – „За голмайстор на турнира“ и двамата от отбора на „Фантастико“- Враца. Борис Николов обяви, че турнирът става традиционен, пожела здраве и успехи на спортистите и до нови срещи догодина.
Заместник председателят на българската Асоциация по минифутбол сподели, че вече е постигната договореност с ръководството на общината за провеждането на 3-4 турнира в рамките на годината и се мисли за построяването на игрище за минифутбол в града.


Екип ВидинВест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder