Видински огнеборец с две призови места в индивидуалните дисциплини на Републиканското по пожароприложен спорт – Варна 2017

Видински огнеборец с две призови места в индивидуалните дисциплини на Републиканското по пожароприложен спорт – Варна 2017

Представителният отбор на РД ПБЗН– Видин се нареди шести в крайното комплексно класиране
От 6 до 9 юни в град Варна се проведе XLV републикански преглед по пожароприложен спорт за пожарникари- професионалисти. Надпреварата е включена в спортния календар на Българската федерация по пожароприложен спорт. В индивидуалните и отборни дисциплини (изкачване с щурмова стълба; 100-метрова пътека с препятствия; пожарна щафета 4х100 метра и бойно разгръщане от мотопомпа) взеха участие състезатели, представители на петнадесет РД ПБЗН и отбор на Факултета ПБЗН.
В индивидуалната дисциплина „Изкачване с щурмова стълба” републикански шампион за 2017 г., с време 15.14 секунди, стана видинският участник Димитър Цветанов Димитров – инспектор в група Оперативен център, РД ПБЗН-Видин. В двубоя Димитров зае трето място с време 34.07.
В дисциплината „Изкачване с щурмова стълба”, видинският отбор се нареди шести с общо време 113.78. В дисциплината „100-метрова пътека с препятствия”, отборът се класира на 10-то място с общо време 122.01. В дисциплината „Пожарна щафета 4х100 метра” огнеборците заеха шестото място с постижение 65.34, а в другата отборна дисциплина „Бойно разгръщане от мотопомпа” се наредиха седми с време 40.15. След оспорвана и спортсменска надпревара, представителният отбор по пожароприложен спорт на РД ПБЗН – Видин с 28 точки зае шесто място в крайното комплексно класиране. Тазгодишният републикански преглед по пожароприложен спорт е един от най-успешните за състезателите от РД ПБЗН– Видин, те регистрираха общо девет постижения.

Екип ВидинВест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder