Пет пожара на територията на област Видин

Пет пожара на територията на област Видин

За последното денонощие на територията на област Видин по данни на ОДМВР – Видин е имало пет пожара.
Пожар на площ от 4 000 декара е горял вчера в землището на село Черно поле, община Ружинци. Унищожени са 2 500 декара житни масиви и 1 500 декара суха трева. Причината за пожара и стойността на щетите са в процес на установяване. В потушаването на огъня са участвали екипите на РС ПБЗН-Белоградчик с три пожари автомобила.

Сигнал за пожар в селскостопанска постройка в землището на село Бела Рада. Огънят унищожил 20 кв.м. покривна конструкция, част от сградата, мебели, 1 тон фураж и дървен материал. Причината – самозапалване. Екип с един автомобил на РСПБЗН-Видин е участвал в гасенето на огъня.

Небрежност при боравене с открит огън предизвикала пожар в житен масив в землището на село Тияновци. Унищожени били 80 декара с пшеница. В потушаването на пожара е участвал един автомобил на РСПБЗН-Видин.

Небрежност при боравене с открит огън предизвикала пожар в частен имот в село Тияновци вчера. Унищожени били 200 кв.м. покривна конструкция и домашно имущество. В потушаването на пламъците е участвал екип с един автомобил на РС ПБЗН-Видин.

Сигнал за пожар в селскостопански сгради в село Водна, общ.Грамада. Огънят унищожил около 350 кв.м. от сграда. Причината е в процес на установяване. В потушаването на пламъците участвали екипи на РС ПБЗН-Кула с два автомобила и доброволци от доброволното формирование в град Грамада.

Екип ВидинВест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder