Любен Любенов: „Къде беше Цецо Иванов, когато всички ни се смееха, че играем в селската група“? (Разследване в „Темите“)

Любен Любенов: „Къде беше Цецо Иванов, когато всички ни се смееха, че играем в селската група“? (Разследване в „Темите“)

Бившият треньор на отбора, коментира първата част на разследването в студиото на предаването.
Г-н Любенов, как Ви се струват тези цифри за финансова стимулация, дали реално са такива?

„С голяма болка ще коментирам тази тема защото това е моя отбор, той ми даде старта в кариерата, но въпреки всичко хората, които се занимават с футбола във Видин, трябва ясно да покажат на обществеността, какви пари се дават и за какво,“ каза Любен Любенов.
„Това са едни доста изхарчени пари, като се има в предвид, че когато възобновихме клуба, знаете, че Общината беше в доста лошо финансово състояние и за да има такъв клуб си наложихме доста строга финансова дисциплина, която доведе хем до реални резултати на отбора, хем не се харчеха такива пари,“ добави още Любенов.
Защо си тръгнахте от клуба?
„Тръгнах си, защото не бях съгласен с новата политика на ръководството. Те буквално започнаха да вкарват външни играчи от всякъде, а аз знаете държа отбора да е изграден изцяло от местни момчета. Видин е футболен град и тук има много талантливи играчи, ако все пак се прибегне до привличане на играчи от вън, те трябва да са класа над нашите, а както виждаме, това не е така,“ каза Любенов.

Вижте още от интервюто с него….

Автор: Калин Иванов

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder