Мартин Шулц: Тръмп вече е президент на САЩ прекалено дълго време

Мартин Шулц: Тръмп вече е президент на САЩ прекалено дълго време

Кандидатът за канцлер на Германия от Германската социал-демократическа партия (ГСДП) Мартин Шулц каза, че Доналд Тръмп доста дълго заема поста на президент на САЩ. На въпрос на журналист от германското издание Zeit Magazin колко дълго американският държавен глава може да се задържи в Белия Дом, Шулц отговори: „Според мен, като цяло, той се намира в длъжност вече прекалено дълго.“
Шулц нееднократно е коментирал критично президента на САЩ и е призовавал европейците да не се подчиняват на политическата логика на Тръмп. По данни на анкетата на института IfD, проведена на 6 септевмри, за партийния съюз на Ангела Меркел ХДС/ХСС са готови да гласуват 38,5% от избирателите, а ГСДП на Шулц получава 24% поддръжка. За „Свободната демократическа партия“ (Либералите) са готови да гласуват 10%. За „Алтернатива за Германия“ (AfD), за „Левите“ и „Зелените“ биха гласували по 8% от запитаните, предаде Фокус. Парламентарните избори в Германия ще се проведат на 24 септември.
Той нееднократно е коментирал критично президента на САЩ и е призовавал европейците да не се подчиняват на политическата логика на Тръмп. По данни на анкетата на института IfD, проведена на 6 септевмри, за партийния съюз на Ангела Меркел ХДС/ХСС са готови да гласуват 38,5% от избирателите, а ГСДП на Шулц получава 24% поддръжка. За „Свободната демократическа партия“ (Либералите) са готови да гласуват 10%. За „Алтернатива за Германия“ (AfD), за „Левите“ и „Зелените“ биха гласували по 8% от запитаните. Парламентарните избори в Германия ще се проведат на 24 септември.

Източник: Actualno.com

Източник: Actualno.com

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder