Арестуваха семейство от Русия, подозират ги в канибализъм

Арестуваха семейство от Русия, подозират ги в канибализъм

Руски следователи съобщиха, че са задържали съпружеска двойка по подозрение в убийство на жена и консумиране на части от тялото й след като си направили снимки с тях.
Руският следствен комитет в южния град Краснодар арестува 35-годишен мъж и съпругата му след като загубен мобилен телефон със снимки бил предаден в полицията.
Следователите смятат, че мъжът е убил жертвата на 8 септември при пиянска свада на отдалечено място и после я е нарязал на части в присъствието на жена си.
„След като извършил престъплението, мъжът се снимал с някои от частите на тялото на мъртвата жена с камерата на телефона си”, казаха разследващите.
Телефонът бил проследен до семейството, което живеело в хостел до военен обект, където били открити части от човешко тяло в солен разтвор. В буркан била сложена длан на ръка.
В кухнята на семейството полицаите открили много храна и замразени парчета месо с неясен произход, които сега се изследват.
Мъжът твърдял, че е намерил останките в парка. Следователите проверяват и дали задържаните лица няма да се окажат свързани и с други престъпления. През последните години милицията се е натъквала на многобройни случаи на канибализъм в Русия.
През юни 2010 трима бездомници получиха големи присъди за убийството на мъж, от чието месо яли, а останалото продали на сергия за кебап в района на Урал.
По руския закон канибализмът не е отделно престъпление.

Източник: Darik News

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder