„Невидимата цена“ на корупцията: Говори служителят от ДАНС, който беше уволнен след записа с Мишо Бирата

„Невидимата цена“ на корупцията: Говори служителят от ДАНС, който беше уволнен след записа с Мишо Бирата

Росен Миленов: „За мафията съм рядко и смърдящо, мога да компрометирам всеки“

Корените на днешната мафия датират от 60-те години. Тогава се формират и първите крупни финансови капитали. Големите пари са от международна търговия. Те са държавни тогава. Елитът започва да краде и това заразява цялото общество. Към 80-те години се краде от общия работник до най-високо ниво в държавата. Това е репетиция за голямото крадене. След 80-та година едни крадат повече, а други по-малко.

Геополитическата роля няма значение. Българските политици и олигарси си правят сами схемата. В клоновете има олигарси, назначени ръководители във всички институции, имат инженерни центрове за всичко, което се спуска на медиите, на главните редактори. В тази държава всичко се знае.

Излязох в публичното пространство, за да не съм пешкир на хората от задкулисието. Никой в тази държава не се бори с организираната престъпност. Всички са в схемата. Българинът е благ, той е страхлив и зависим. Борисов е олицетворение на всички наши лоши черти, но той може да ги управлява. Българинът приема политиката като забавление. Напуснах ДАНС в края на 2010 г. И тогава и сега тези институции са поставени хора от криминалния капитал. Неконтролируем съм и за това съм определен като враг. За мафията съм рядко и смърдящо. Има информация и мога да компрометирам всеки.
Източник:“Честно казано“- BIT TELEVISION

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder