КУМГЕЙТ- ЕПИЗОДЪТ – НЯМА СВЪРШВАНЕ! (Темите -сезон 4 -ЧАСТ2)

КУМГЕЙТ- ЕПИЗОДЪТ – НЯМА СВЪРШВАНЕ! (Темите -сезон 4 -ЧАСТ2)

„Перлата на балканите“ няма да спаси Видин от икономическата дупка, първо трябва да се направи Е79 за да спрем да умираме по пътя“, заяви в предаването „Темите“ Росица Кирова от „Единни за промяна“.

Острият език в местната политика „взриви“ студиото на предаването след като съобщи, че групата на гражданското обединение в най-кратки срокове ще изнесе схема със скандални назначения в държавни институции, дружества и други в които почти всички служители на ръководни постове са активисти на ГЕРБ.
В аванс Росица Кирова „изстреля“ някои от назначенията в предаването!
Поводът за гостуването на лидерът на гражданското обединение бе информацията, която излезе преди няколко седмици, че има нещо нередно с фирмата, която почисти „Алеята на влюбените“. Същата е собственост на общинския съветник от ГЕРБ Николай Цветков, а въпросът на „Единни за промяна“- „Как точно тази фирма е избрана“?
Водещият на предаването Калин Иванов, бе поканил и Николай Цветков за да застане до опонента си и в директен дебат да стане ясно – Има ли място за съмнение?
Цветков обаче отложи гостуването си в предаването заради непредвидени служебни ангажименти и обеща да отговори на нападките.

Вижте още във втората част на предаването….

Автор и Водещ: Калин Иванов
Оператор: Николай Наумов, Людмил Иванов
Редактор: Светослава Петрова
В предаването има продуктово позициониране…

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder