Топ вести
Държавата отпусна средства в размер на 1 млн. лв. за езиковата гимназия във Видин

Държавата отпусна средства в размер на 1 млн. лв. за езиковата гимназия във Видин

Тези средства ще бъдат използвани за проектиране, упражняване на авторски надзор и изпълнение на строително-монтажни работи на сградата на ГПЧЕ „Йордан Радичков“. Това стана ясно на съвместна пресконференция, дадена от кмета на Община Видин Огнян Ценков и директорът на гимназията Любомир Георгиев.
Кметът на Общината изрази своето удовлетворение от факта, че е постигната една обща цел.
След изпълнението на изискванията и подготовката на обществената поръчка от страна на Общината, след уверението от страна на видинския кмет пред министъра на финансите, че езиковата гимназия е сред най-елитните в града и нейните възпитаници получават отлична подготовка, резултатът е налице.
Ценков съобщи, че срокът за подаване на оферти за изпълнение на обществената поръчка е 22 януари 2018 г., а ремонтните работи в гимназията трябва да бъдат осъществени в срок от шест месеца след избора на изпълнител.
Заместник-кметът на Община Видин инж. Цветан Асенов запозна присъстващите със строителните дейности, които ще бъдат извършени. Те са свързани с подмяна на хидроизолация и топлоизолация на покрива, на дървената с PVC дограма, на радиатори, полагане на топлоизолация по фасадите, подмяна на осветителните тела с LED лампи, на хоризонталния разпределител на водопроводна мрежа в сутерена, реконструкция на вентилационни фуги, на вратите на учебните кабинети, полагане на нови настилки и др.

Екип Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder