Контрабандно пренасяни анаболни стероиди, задържаха гранични служители в района на Дунав мост 2

Контрабандно пренасяни анаболни стероиди, задържаха гранични служители в района на Дунав мост 2

Мобилен митнически екип, от Митница Лом, задържа 11 300 ампули контрабандни анаболни стероиди, предназначени за нелегална продажба и разпространение във фитнес клубове към страни от ЕС, съобщиха от „Агенция Митници“.

На 10-ти март, в района на Дунав мост 2, митнически екип спира за проверка товарен микробус, с българска регистрация, превозващ по документи текстилни изделия за страна членка на ЕС. Превозното средство е спряно за щателна митническа проверка. При огледа на стоката граничните служители установяват, че част от кашоните се различават от останалите. Шофьорът представил документи за тях, според които във въпросните кашони било налице оборудване за фирма от Холандия. При извършването на обстойна проверка, митничарите откриват, че кашоните са пълни с кутии с ампули от два вида анаболни стероида – за инжекционно приложение.
Открити са 840 къса с по 5 броя ампули в опаковка – общо 4200 ампули от лекарствения препарат „Drostanolone“ и 1420 кутии също с по 5 броя в тях – общо 7100 налични ампули от лекарствения препарат „Nandrolone“, на обща стойност около 80 000 лева, допълват от Агенцията.
Анаболните субстанции са задържани от властите.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder