МВР-Видин през 2017-та! Десетки разкрити престъпления и заловени крадци (видео)

МВР-Видин през 2017-та! Десетки разкрити престъпления и заловени крадци (видео)

И през 2018-та година фокус на полицията ще бъде битовата престъпност, контрабандата и корупцията“, каза старши комисар Янко Янколов.

През миналата седмица главен комисар Ивайло Спиридонов даде висока оценка на видинските полицаи, като отчете, че има отлична скорост в разследванията на дирекцията.

И през 2018 г. продължава реализирането на комплекс от мерки – в превантивен, оперативен и организационен план, за изпълнение на дейностите по приоритетите на МВР на територията на област Видин. Това заяви пред журналисти днес директорът на полицията, в крайдунавския град.
Акцентът в работата на служителите от криминална и охранителна полиция отново е поставен върху противодействието на битовата престъпност. За миналата година тя остана доминираща за региона с дял от 40.49% спрямо общо регистрираните криминални престъпления. Противодействието на престъпленията, свързани с наркотици и наркоразпространението (особено в районите на учебните заведения), продължава да е обект на повишено внимание за видинската полиция.
Предотвратяването и разкриването на престъпления, носещи загуби и щети на фиска, остават сред приоритетите за служителите от икономическа полиция.
„Целта ни е да ограничим нивата на търговия с незаконно предлаган нарязан тютюн, цигари и алкохол без бандерол“, уточни старши комисар Янколов. Той подчерта, че превенцията, оперативната работа и разследването на телефонните измами остава във фокуса на полицейското внимание.
„Противодействието на корупцията, превенцията на вътрешната корупция, неподкупност и поведение, недопускащо прояви на корупция от страна на служителите на ОДМВР-Видин, е важен приоритет за мен и моя екип“, категоричен бе директорът. „Аз твърдо отстоявам позицията, че място в МВР и съответно в областната дирекция, има за почтените и съвестните служители“, подчерта старши комисар Янколов.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder