Гребната база ремонтирана до две седмици (снимки)

Гребната база ремонтирана до две седмици (снимки)

В края на миналата година община Видин закупи часта, която беше на частен собственик.
Средствата за ремонта са включени в списъка на капиталовите разходи за 2018 г. и са в размер на 334 175, 50 лева с ДДС, съобщиха от местната администрация.

По рано днес кметът на Община Видин Огнян Ценков провери на място, заедно със заместник-кмета инж. Цветан Асенов, как протичат ремонтните дейности на Гребната база. При посещението бе установено, че е възстановена в цялост колонадата под сградата, обработени са местата с нарушено бетоново покритие, като предварително е направена антикорозионна защита на откритата армировка. Цялостен ремонт е направен на носещата конструкция и покрива. Подновена е настилката, шпакловат се и боядисват стените на спортния салон. Вече са готови две бани, две съблекални и два санитарни възела на първия етаж; треньорската стая; фоайетата; коридорът; осем стаи от хотелската част на втория етаж са обновени и ремонтирани; подменена е по-голямата част на дограмата на сградата и помещенията. Изцяло е подменена ВиК инсталацията, преработена е ел. инсталацията и част от нея е подменена.


Припомняме, че Гребната база стана национално известна със снимките на Ивайло Петров -„Портретите на срама“, които по-късно се превърнаха и в телевизионен репортаж.

Екип: Видин Вест
Снимки: Община Видин

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder