Активистите от „Заедно за Берковица“ събраха 1700 лева за един месец

Активистите от „Заедно за Берковица“ събраха 1700 лева за един месец

Активистите на гражданското сдружение „Заедно за“ Берковица“ обявиха край на събирането на средства за тазгодишната кампания „Сподели обяд с пенсионер в нужда“. За един месец те събраха 1700 лева – в продукти и дарени средства.
В края на месеца – 31/03/18г., ще бъдат раздадени 76 хранителни пакета, включващи козунак, олио, брашно, захар, ориз, боб, леща, месо, макарони, фиде, лакомства и други. Пакетите ще бъдат дарени на възрастни хора в крайна нужда в селата Черешовица, Котеновци, Лесковец, Гаганица, Комарево, Костенци, Бокиловци, Песочница, Мездрея, Бързия. Нуждаещите се в посочените села са определени с помощта на кметовете и кметските наместници.

„Благодарим на всички, които се включиха в петата поред кампания „Сподели обяд с пенсионер в нужда„. Тази година показахте, че заедно можем повече. Добротата и доверието, с които подходихте към кампанията, ще зарадва много хора, ще им напомни, че те не са забравени и ще стопли макар и за малко техните сърца.“ – сподели Радослав Григоров от ‘“Заедно за Берковица“.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder