Гледат мярката за неотклонение на Иванчева

Гледат мярката за неотклонение на Иванчева

В Специализирания наказателен съд бяха заведени днес по обяд кметицата на „Младост“ Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова, предаде репортер на Novini.bg.
Там ще се гледа мярката за неотклонение на двете жени. От прокуратурата посикаха за двете и Петко Дюлгеров, „задържане под стража“. Тримата са с повдигнати обвинения по чл. 302а НК – подкуп в особено големи размери

При влизането си в съда Иванчева изкрещяла, че желае да говори с медиите, но водещите я служители на реда я поставили в заградено пространство с бронирани стъкла.

„Парите на бяха в мен. Не знам как са попаднали в колата. Бяха под седалката. Ръцете ми не светеха като елха. Светеха отстрани малко. Маркерът е попаднал случайно там, като идва от листа, на който писах показания. По пръстите и дланите ми също не е имало светлина“, обясни зад стъклото Иванчева и показа някакъв лист с ръкописен текст, като поясни, че целта на акцията срещу нея е да бъде заменена със служебен кмет на име Румен Русев, който в момента е зам.-кмет в община „Младост“, а самият сигнал е подаден от „Ваклин груп“.

Източник: novini.bg

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder