Видинчанка представя страната ни в конкурс за красота в Индия

Видинчанка представя страната ни в конкурс за красота в Индия

Видинчанката Цонка Митрева на 19-години представя страната ни в световен конкурс за красота в Индия. Красавицата от 4 години живее в Германия, но често си идва в родината си, защото е влюбена в нея.
Нейната детска мечта била да се занимава с мода. Миналата година видяла в социалните мрежи, че има конкурс „Мис Зима“.
Тогава родителите и били против, но тя е от хората които след като искат нещо не се отказват. На конкурса станала втора, след това решила да участва и на конкурса „Мис София“. В последствие и на него зима второ място.
След това получила предложение да представи страната ни на конкурса „Мис свят Туризъм“, защото победителката в „Мис София“ не можела да се яви. Малко след това и друга оферта – да се яви на „Miss Glam World“, който ще се проведе в Индия.

Красавицата приела и в момента е там. Днес е финалът на конкурса, в който се конкурират представителки на 38 държави. В момента тече гласуване, което да определи любимката на публиката. За Цонка може да се гласува до 17 часа днес.

Било и трудно, че е за пръв път е толкова далеч от семейството си. Тя е единствената българка там, но когато видяла колко хора я подкрепят се убедила, че си заслужава трудността.
Митрева благодари на всички които гласуват за нея.
Много българи дори си сложили нейна снимка за „профилна“ във Фейсбук, като по този начин демонстрират подкрепата си, а най-голямата и опора е нейното семейство.
В момента Цонка Милчева е на 3-то място.
Можете да я подкрепите ТУК


ЕКИП: ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder