Тихомир Иванов представя дебютната си книга „Камино: Пътят на завръщането“, във Видин

Тихомир Иванов представя дебютната си книга „Камино: Пътят на завръщането“, във Видин

Регионална библиотека „Михалаки Георгиев” има удоволствието да представи пред видинска публика Тихомир Иванов и дебютната му книга „Камино: Пътят на завръщането“. Книгата успешно съчетава жанровете на пътеписа и романа, като ги обогатява с елементи от така наречената духовна литература – литературата, базирана на съвременните ню ейдж теории, вдъхновени от психологията и източната философия и религия. Това обаче не е книга с инструкции за това как да се живее. Не е езотерика и психоанализа. Това е едно лично преживяване и всяка случка в него идва от опита на автора. Книгата дава някои отговори, но също така задава въпроси, на които всеки читател може да си отговори сам и да поеме по свое собствено пътешествие към истината.
Срещата с автора ще се състои на 15.05.2018 г. (вторник) от 17:30 часа в залата за изяви на отдел „Заемна за възрастни”.
Тихомир Иванов е роден през 1985 година в Чирпан. Има бакалавърска степен по телевизионна журналистика от СУ „Св. Климент Охридски“ и магистърска степен „продуцент в екранните изкуства“ от НАТФИЗ. Към момента на излизането на книгата му „Камино: Пътят на завръщането“ Тихомир Иванов учи психология в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Работил е като репортер, актьор, сценарист, асистент-режисьор, стейджмениджър и главен организатор в различни телевизионни предавания. Участвал е в реализирането на множество световни формати, сред които „Това го знае всяко хлапе“, „Биг Брадър“, „Денсинг старс“ и т.н. Придобитото знание като асистент на водещия в множество издания на семинар за личностно развитие към фондация „Същност“ го подтиква да продължи пътуването към себе си и в търсене на истините за своята личност, за ролята на миналото си и на всички фактори, моделиращи живота му, той се озовава на Камино де Сантяго.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder