Продължават проверките и спец операции по линия „Акцизи” във Видин и региона

Продължават проверките и спец операции по линия „Акцизи” във Видин и региона

Продължават полицейските проверки и специализираните операции по линия „Акцизи”, насочени срещу ограничаване нивата на търговия с контрабандни цигари и тютюн в областния град и населените места от региона.

38.028 кг пакетиран тютюн открили служители от патрул на РУ-Видин в района на общинския пазар в областния град. В нощта на 6 срещу 7 юни униформените извършвали обход по маршрут и на пазара, в труднодъстъпна ниша между две търговски помещения, забелязали четири полиетиленови чувала. При последвала проверка в тях открили общо 200 пакета с нарязан тютюн, подготвени за продажба на дребно. Нередовната акцизна стока била иззета по надлежния ред. Работата по случая продължава, в районното управление е заведена преписка.

От 48-годишен жител на Дунавци, спрян за проверка на улица в областния град, полицейски служители иззели пакет с 0.400 кг нарязан на дребно тютюн без бандерол. Униформените съставили на мъжа акт по Закона за акцизите и данъчните складове (ЗАДС). В района на разклона за село Макреш кулски полицаи проверили товарен автомобил и в кабината открили 160 къса цигари без български акцизен бандерол. На водача съставили акт по ЗАДС.

 

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder