Оцелял след нападение на избягалия затворник Радослав Колев: Той е жесток садист

Оцелял след нападение на избягалия затворник Радослав Колев: Той е жесток садист

Той е жесток садист”, по този начин Тихомир описва жестокостите, които е преживял.

Колев е смел, хладнокръвен, безпощаден и няма нещо, което да го трогне. Ако попадне някой на него и го застраши, може би ще е склонен да направи същото, каквото направи с мен и Румен”, споделя Каменов.

След скандал, през 2014 година, Колев убива особено жестоко компютърния специалист от НАП Румен Шопов.
Разбива главата му с чук и го души, като накрая прерязва сънната му артерия с нож, съобщават news.bg.

Следващата жертва трябвало да бъде именно Тихомир, който в онзи период бил съквартирант със Шопов.

Когато се прибрах, всички врати бяха затворени, което не беше нормално. Тогава се появи Радослав от една от стаите. И каза да вляза и да седна, защото те са от 4-то районно и искат да ми зададат няколко въпроса за Румен. Аз ги помолих да се легитимират, те не го направиха и тогава Радослав скочи и започна да ми нанася ударите. По главата, по лицето и по тялото, първо с ръце, после с нож и чук. Имам една голяма дупка в главата, която ми е от чука – успя да ми счупи черепа. Имаше една огромна дупка, в която сложихме тениска, за да спре кръвта, докато дойде линейката. Всички белези са ми спомен от него”, добавя Тихомир.

След всичко преживяно, той събира сили и се изправя срещу Радослав в съда. Разпознава го, дава своите показания и Колев е осъден.

Тихомир не прощава и не забравя случилото се, но продължава напред. Намира спокойствие, в момента, в който Радослав влиза зад решетките, но спокойствието му трае само две години.

Няколко пъти не отивам на работа. Крия се, защото не знам какво може да ми се случи”, споделя той.

Докато Радослав е на свобода, оцелелият след нападението ще продължава да живее в страх – страх не само за себе си, но и за всеки, който ще „пресече пътя“ на избягалия престъпник.

Защо той е чакал аз да се появя, аз дори не знаех, че те са се срещали и не знаех, че е там. Защо ме направи една невинна жертва, след като нищо не съм му сторил. Благодарение на хората в блока, аз оцелях. Почти не можех да стигна до съда, психически и физически не можех да стигна. В съдебната зала той ми се извини, но как се прощава такова нещо“, попита жертвата.

Чакам да дойде, за да се свърши, или аз ще надделея или той“, споделя още Тихомир.

Eкип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder