Вокалистът на „RAINBOW“ Ronnie Romero, с първи концерт в България

Вокалистът на „RAINBOW“ Ronnie Romero, с първи концерт в България

Датата е 7 септември, мястото гр. Монтана, а входът е свободен.

Първото гостуване на Ronnie Romero, в България и единственият му концерт в тази част на Европа, до края на 2018, ще бъде част от програмата на седмото издание на фестивала „Изкуството е…“.

През годините фестивалът набра сериозна скорост и след гостуването на световни рок имена като Joe Lynn Turner и Johnny Gioeli някак естествено идва новината за предстоящото грандиозно шоу с Romero.

На сцената чилийската рок звезда ще бъде в компанията на ERIDAN, които също в последните години показаха на какво са способни. Интересен е фактът, че за първи път в подобен формат ERIDAN ще бъдат и с титулярния си вокал – Александър Атанасов.

Точно преди ERIDAN и Ronnie Romero, на сцената на фестивала, за първи път ще забият The A.X.E. Project – една от най-успешните симфоник метъл банди, в България, която ще представи ексклузивно композиции от предстоящия си нов албум.

Музикалната кариера на Ronnie Romero стартира, когато той е едва на 5 годишна възраст, постъпвайки в Gospel Choir. Семейството му е силно свързано с музиката. Световната си популярност Romero получава след личната покана от Ritchie Blackmore да стане част от една от най-успешните рок групи на всички времена – „Rainbow“.

Подгряващи групи, за поредна година, ще бъдат младежки рок банди от региона.
В рамките на фестивала Romero ще се срещне с деца от музикалните школи в града, както и с обитателите на Дневния център за деца и младежи с умствени увреждания– гр. Монтана. Социалният акцент в рамките на седмото издание на фестивала ще бъде свързан с все по-сериозния проблем с насилието сред децата и агресията в училище.

За повече информация следете официалната страница на фестивала: https://www.facebook.com/artisourfestival/ .
Започва обратното броене!

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder