Пиян ли беше Юнкер? Не, не можел да се държи на краката си…заради ишиас

Пиян ли беше Юнкер? Не, не можел да се държи на краката си…заради ишиас

Говорителят на Европейската комисия съобщи, че председателят на институцията Жан-Клод Юнкер е имал спазми от ишиаса си, когато се появи, в сряда вечер, на обществено събитие, клатушкащ се и неспособен да се държи на краката си.

По думи на говорителя, Юнкер изпитвал силни спазми. Той е благодарен на премиерите на Холандия Марк Рюте и на Португалия Антониу Коща, за оказаната подкрепа, съобщава dariknews.
Юнкер взема лекарства и се чувства по-добре, уверява говорителят.

По негови думи, председателят на ЕК ще продължи да работи усилено, както от началото на обществената си кариера.
На никого не пожелавам да изпитва подобна болка“, добави говорителят и съобщи, че следващата седмица Юнкер се отправя на посещение в Пекин, Мадрид и Токио.

Кадрите с Юнкер, който се залива от смях и се затруднява да върви и стои изправен, са на челните страници на водещи медии по света. Те са от церемонията, около официалната вечеря на ръководителите на страните от НАТО, в Брюксел.

Говорителят определи предположенията, че Юнкер е пиян, в онзи момент, като обидни и нечестни. Той обясни, че на вечерята болките на Юнкер отшумели. „Юнкер не е смесвал алкохол с обезболяващи средства или, поне, на мен не ми е известно, честно казано“, добави още говорителят.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder