Авторката Лора Цветанова ще представи нова книга във Видин

Авторката Лора Цветанова ще представи нова книга във Видин

Регионална библиотека „Михалаки Георгиев” има удоволствието да представи младата видинска авторка Лора Цветанова и новата ѝ книга „Среща между действителността и фантазията”, предадоха от библиотеката.

Книгата може условно да бъде разделена на три части: действителни истории, разкази и приказки.

Събитието ще се състои на 17 юли, (вторник), от 10:30 часа, в залата на отдел „Читални”.

Лора Цветанова е родена в София, но живее и твори във Видин. Завършила е висшето си образование в Благоевград, специалност психология. Активно се занимава с писане от 2013 г. насам.
Пише стихове, разкази и приказки. Амбициозна и всеотдайна е в творбите си, които тя споделя с читателите чрез своите книги.
Автор е на седем книги: „С усмивка към живота”, ”Тържество на духовни търсения”, „Душата на дете”, ”Вълшебни приказки” „Приказен свят”, „Сборник мисли от и за живота” и „Среща между действителността и фантазията”.

Шестата ѝ книга вече е излязла от печат.
Това е сборник с мисли от и за живота – това е и заглавието, което носи книгата. Тя съдържа над 100 мисли от и за живота. Някои са мои, други са на хора, които имат по-голям опит от моя. Именно затова е избрано и това заглавие на книгата. Интересното около книгата е, че корицата е рисувана. Доверих се отново на художника, който нарисува рисунките на предишната книга, с илюстрираните детски приказки. Корицата е един плаващ кораб. Надявам се символиката да докосне читателите, защото за мен животът е един непресъхващ океан.

Книгата „Мисли от и за живота“ ще бъде официално представена на 24 октомври, от 17 часа, в кафене „Феникс“, във Видин.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder