Кои са политическите послания след срещата Путин-Тръмп?

Кои са политическите послания след срещата Путин-Тръмп?

Валери Тодоров определи ситуацията между двамата президента като по следния начин – двама души, копаещи в един и същи тунел, които няма изгледи скоро да се срещнат.

След срещата между президентите на САЩ и Русия Доналд Тръмп и Владимир Путин, се появиха обвинения спрямо американския държавен глава, че със своите изказвания е извършил национално предателство. Експертът по външна политика, Асен Агов, коментира, че срещата е завършила без резултат, но по-значимото е, че и двамата президента са показали разбирателство, предаде bTv.

Валери Тодоров сравни ситуацията между двамата като двама души, които копаят в един и същи тунел, които, скоро, няма изгледи да се срещнат, заради различните си виждания за политиката.

Агов отрече да има нова Студена война или пък национално предателство. Той посочи, че важните, за България, решения от срещата са, че въпросът за Северен поток не е бил повдиган и очевидно Тръмп се стреми към двустранни отношения, които за малка държава, каквато е нашата, не са изгодни. Тодоров се съгласи с това, обсъждайки, че САЩ вече дава нови заявки за отношенията си с Русия, което е неочаквано за Европа.

Според експертите, в момента в САЩ има мистерия около тази среща.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder