Публичните изпълнители на НАП – Видин продават пистолети, пушки и недвижими имоти на длъжници

Публичните изпълнители на НАП – Видин продават пистолети, пушки и недвижими имоти на длъжници

Публичните изпълнители на НАП – Видин продават на търг пистолети, пушки и недвижими имоти на длъжници на обща стойност 68 000 лева.

От вчера стартира срока за оглед и подаване на предложения за участие в търг с тайно наддаване за продажба на 18 пистолети „Макаров“, 3 револвера и 19 пушки с марки „Маверик“, „Мосберг“ и „Фабарм“. Огледът на оръжията може да се извършва до 21.02.2019 г. в сградата на Областна дирекция на МВР – Видин. Лицата желаещи да разгледат оръжията и да се включат в търга трябва да притежават валидно разрешително за придобиване на съответното огнестрелно оръжие, а копие на тези документи трябва да се приложат към офертата, която се подава в офиса на приходната агенция в гр. Видин. Първоначалната цена на предлаганите оръжия е 9 900 лева.

През тази седмица се извършват огледи и се приемат оферти за два търга с тайно наддаване за недвижими имоти – дворно място с площ 850 кв. метри и построената в него производствена сграда в гр. Белоградчик на ул. Любен Каравелов № 2, чиято първоначална цена е 37 хил. лева и поземлен имот с площ 428 к метра в гр. Видин, ул. Тополовец № 27, чиято първоначална цена е 22 хил. лева.

Предложенията си, кандидат-купувачите могат да подават само в сградата на Офис Видин, ул. Шести септември № 12 или да изпращат по пощата с обратна разписка. За да се включат в наддаването, желаещите трябва да преведат депозит за участие в размер на 20 % от първоначално обявената тръжна цена.

Пълният текст на обявите на публичните изпълнители, както и информация за продаваните активи, могат да се видят на интернет страницата на НАП на www.nap.bg в рубриката „Продажби”. Там клиентите на администрацията могат да намерят също условията за участие в търговете на приходната агенция и характеристики на продаваните активи.

Приходната агенция препоръчва на своите клиенти, за да не се стига до продажба на активи с цел принудително събиране на данъчни и осигурителни задължения към бюджета, при финансови затруднения и невъзможност за плащане в срок на дължими данъци и осигуровки, гражданите и фирмите да се обръщат своевременно към публичните изпълнители от дирекция “Събиране”.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder