Общинският съвет ще заседава в Мездра

Общинският съвет ще заседава в Мездра

Двадесет са точките в Проекта за дневен ред за поредното заседание, което ще се проведе на 28 февруари от 16.00 часа на Общински съвет – Мездра. То ще стартира с одобряване на Интеграционен план за градско възстановяване и развитие на град Мездра 2014-2020 година, приемане на изменение на Наредбата за определяне размера на местните данъци и такси на територията на община Мездра и приемане и одобряване на план – сметка за 2015 година за дейностите по събиране и обезвреждане на битовите отпадъци и за поддържане на чистотата.

Следващите точки предвиждат обсъждане на разделното събиране на отпадъци, даванетo на разрешение за изработване на Подробни устройствени планове, утвърждаване разходите за командировки на председателя на Общинския съвет Делян Дамяновски, отпускане на финансова помощ и три питания на общинския съветник Цветан Тодоров.

По време на сесията кметът инж. Генади Събков ще представи годишен отчет за управлението на Община Мездра през 2018 г. Градоначалникът е внесъл още няколко докладни, сред които правят впечатление проектното предложение за участие в европейски проект за патронажна грижа към възрастни хора и лица с увреждания, финансиран от ОП „Развитие на човешките ресурси“, както и план за разпореждане със земеделски земи от общинския фонд.

Източник: www.bnr.bg

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder