Представиха електронна платформа, която улеснява връзката между работодатели, търсещи работа и учебни заведения във Враца

Представиха електронна платформа, която улеснява връзката между работодатели, търсещи работа и учебни заведения във Враца

Електронна платформа за интерактивна връзка между работодатели, хора, които търсят работа или квалификация, както учебни заведения и организации, предлагащи обучения и квалификация на кадри е представиха във Враца, съобщиха от областната администрация. Електронната форма на комуникация се основава на социалните мрежи в интернет и се финансира от работодателската организация.

Идеята е чрез платформата да се осигури пряк контакт между работодателите и кадрите при предлагането и търсенето на работа, както и връзка между училищата, центровете за професионално обучение и хората, желаещи да се обучават допълнително.

Платформата за интерактивна комуникация позволява както на работодателите, така и на търсещите работа или квалификация и на учебните заведения, предлагащи професионално образование и/или признаване на правоспособност, да се представят чрез различни електронни форми.

Работодатели и служители ще имат възможност и за директен контакт, което ще повиши ефективността на подбора. Пряка връзка чрез платформата ще има с учебните заведения и за предлаганите от тях обучения и квалификационни курсове, необходими за професионалното развитие на кадри във фирмите. Търсещите работа или допълнителна професионална квалификация също ще могат да получават необходимата информация, както и да подават документи, ползвайки електронната платформа, допълват в съобщението.
Новата електронна платформа е достъпна и чрез официалната страница на областната администрация във Враца.

Източник: www.bta.bg

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder