Топ вести
19.05.2024 - Кметът на Община Видин д-р Цветан Ценков поздрави Богомил Петров по повод 60 години от постигането му на световен рекорд по вдигане на тежести
19.05.2024 - Община Видин бе домакин на втория кръг от Републиканския шампионат по приложно колоездене „Младежта за безопасност на движението“
19.05.2024 - Събитие на тема Амбициозната зелена сделка на Европейския съюз се проведе във Видин
19.05.2024 - Църковна камбана за пръв път прозвуча в село Крапчене
16.05.2024 - 10 смартфона с до 300 лева отстъпка от Yettel до края на май  
16.05.2024 - Съдия Милена Стоянова встъпи е новият председател на Районен съд – Видин
16.05.2024 - Зад светлините на прожектора- как казината печелят пари
16.05.2024 - КЦ Жул Паскин домакин на събитие на тема: Амбициозната зелена сделка на Европейския съюз
16.05.2024 - Голямо количество цигари без бандерол и наркотици са иззели кулските и белоградчишките полицаи
15.05.2024 - Вижте какво е въздействие на криптоказината върху хазартната индустрия
Aпел от Кула: СЕВЕРОЗАПАЗВАНЕ, НОВОТО ИМЕ НА СЕВЕРОЗАПАДА

Aпел от Кула: СЕВЕРОЗАПАЗВАНЕ, НОВОТО ИМЕ НА СЕВЕРОЗАПАДА

Призоваваме КУЛТУРАТА за помощ, независимо дали сте хидожници, певци, „политици„, артисти или сте от Шоуто на Слави или сте просто фен на най – красивият град в България , или искате да се докоснете до единственото цвете на любовта в света Ерантис намиращо се в района на Кула, а и скоро ще цъфти, елате и ни помогнете с посещение или снимка на място в парка !
Място, съхранило най – хубавите ни спомени и мечти „Градски Парк” град Кула , все още е там и се надява на нов живот. Ние активните граждани се надяваме да ни подкрепите, за да му вдъхнем живот. Отговорно и смело приемаме тази задача, за да могат и днешните деца, граждани и гости на Кула да имат своето място за отдих и забавление. Нека в града ни да има пространство за спорт и забавления, което да е гостоприемно и красиво.
“Северозападнал”… Харесва ли ви това определение за нашия град?!
Затова нека се обединим в следващата инициатива, която ще наречем
❗️ “СЕВЕРОЗАПАЗВАНЕ”❗️
?Кампанията ще бъде разделена на няколко части и ще бъдат почистени различни маршрути в нашия парк, които най-често са посещавани от всички граждани и гости на града. Предлагаме да се закупят ръкавици, чували,бои,четки,бензин, да осигурим транспорт за извозване на отпадъците, а в акцията да участват и служители на общински администрации, учебно заведение, всеки доброволец може да съдейства с фреза, косачка, храсторез и т.н.
Кампанията „СЕВЕРОЗАПАЗВАНЕ” ще продължи до края на месец юни. В периода от 30-ти март до 30-ти юни, освен почистването на отпадъци, изрязването на храсти и дървета, прекопаването на градинки и засаждането на цветя, ще бъдат боядисани текущите съоръжения, ще бъдат създадени пясъчници, кътчета за отдих. Надяваме се на дарения от добри хора и с общи усилия, да бъдат поставени пейки, осветление, кошчета за отпадъци и допълнителни детски съоръжения. В последните дни на кампанията ще се радваме заедно да организираме и детски празник с много игри и забавления.
Призоваваме за ПРОМЯНА В ОТНОШЕНИЕТО на всеки един от нас към този проблем, както и за съдействие и разбирателство между отговорните институции, които също се надяваме да се активират с каквото могат.
Ще има отделна публикация, с обявена програма, план, начин за събиране на средствата и още подробности. Всеки, който има идея, предложение или съвет може свободно да пише на нашият имейл.severozapazvane@gmail.com

Автор: Наско Цанов

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder