В Монтана ще се проведе Великденска работилничка за ученици

В Монтана ще се проведе Великденска работилничка за ученици

На 24 април от 10:00 до 12:00 ч. и от 14:00 до 16:00 ч. във фоайето на Общински младежки дом – Монтана ще се проведе Работилничка за изработка на великденски яйца от изкуствени материали.

Целта на работилницата е да стимулира творческите заложби на деца и ученици, свързани със съкровищницата на християнското изкуство и поощряване интереса им към съхраняване на българските традиции в отбелязването на един от най – значимите християнски празници – Великден.

Участници: Ученици от I до VIII клас.
Регламент: Работилничката се провежда в две възрастови групи: I възрастова група – 1-4. клас; II възрастова група – 5-8. клас

Общи условия: Под ръководството на художника Румяна Белчева към Общински младежки дом – Монтана и ръководител на Клуба по приложни изкуства „Дорос”, участниците в работилничката ще имат възможността да изработят пъстроцветни декоративни яйца. Техниката e по избор на самите участници, които сами си осигуряват желаните материали за декорация, а стиропорните яйца са подсигурени от огранизаторите.

Компетентнo жури ще оцени най- атрактивните и оригинални яйца в деня на събитието от 16:00 часа. Всеки участник ще получи грамота за участие, а най-добрите трима  участници – и предметна награда.

Заявки за участие и запитвания  – на телефон: 096/305 103; имейл: omd_montana@abv.bg и на страницата на Общински младежки дом –  Монтана във Фейсбук: https://www.facebook.com/omdmontana.net/ до 23 април 2019 г.

Източник: www.facebook.com

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder