Топ вести
19.05.2024 - Кметът на Община Видин д-р Цветан Ценков поздрави Богомил Петров по повод 60 години от постигането му на световен рекорд по вдигане на тежести
19.05.2024 - Община Видин бе домакин на втория кръг от Републиканския шампионат по приложно колоездене „Младежта за безопасност на движението“
19.05.2024 - Събитие на тема Амбициозната зелена сделка на Европейския съюз се проведе във Видин
19.05.2024 - Църковна камбана за пръв път прозвуча в село Крапчене
16.05.2024 - 10 смартфона с до 300 лева отстъпка от Yettel до края на май  
16.05.2024 - Съдия Милена Стоянова встъпи е новият председател на Районен съд – Видин
16.05.2024 - Зад светлините на прожектора- как казината печелят пари
16.05.2024 - КЦ Жул Паскин домакин на събитие на тема: Амбициозната зелена сделка на Европейския съюз
16.05.2024 - Голямо количество цигари без бандерол и наркотици са иззели кулските и белоградчишките полицаи
15.05.2024 - Вижте какво е въздействие на криптоказината върху хазартната индустрия
Наградиха победителите във фотоконкурса „Моята област Видин“

Наградиха победителите във фотоконкурса „Моята област Видин“

Учениците, заели първите три места в обявения от Областна администрация – Видин конкурс за фотографии на тема „Моята област Видин“, бяха наградени с грамота и парична награда, връчени им от областния управител на Видин Албена Георгиева. Преди награждаването Георгиева припомни регламента на конкурса – всички фотографии, подадени в определения срок, са били публикувани във „Фейсбук“ страницата на Областна администрация – Видин, а броят на харесванията е определил победителите.
Първо място в конкурса зае Зорница Асенова, на 14 г., ученичка в ГПЧЕ „Йордан Радичков“ – гр. Видин, със снимка на Белоградчишките скали, събрала 709 харесвания. „Много харесвам фотографията, това е едно от моите хобита. Белоградчик е мой роден град, а Белоградчишките скали са символ не само на Белоградчик, а и на област Видин и на България“, обясни Зорница на церемонията по награждаване.
На второ място се нареди Чавдар Александров, на 16 г., възпитаник на СУ „Никола Й. Вапцаров“, с. Дреновец, общ. Ружинци, който участвал със снимка на указателна табела в Дреновец, получила 521 харесвания. „Класната ми ръководителка Любима Емилова ми каза за конкурса и ме насърчи да участвам. Уловил съм миг, в който се вижда как българското знаме се развява, а на преден план се вижда изписано името на Бонония – предишното име на Видин“, обясни Чавдар.
Трети във фотоконкурса стана Красимир Рангелов, на 16 г., ученик в Професионална гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ – неговата снимка на сградата на Община Видин е получила 474 харесвания. „Реших да споделя тази снимка, защото много харесвам град Видин, а сградата на Община Видин е една много уникална структура… Исках по някакъв начин да покажа колко е красива тази връзка между природата и красотата на град Видин“, сподели младежът.
„Радвам се, че има толкова много активни млади хора, които са проявили интерес към нашия конкурс и са се включили в него. Толкова прекрасни фотографии сме получили – снимки, показващи красотата на нашата област, снимки, уловили мига“, сподели областният управител на Видин. Албена Георгиева обяви, че предстои да бъде направена изложба с всички снимки, участвали в конкурса.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder