„Златни“ пейки поставят в столицата, едната струва близо 10 бона

„Златни“ пейки поставят в столицата, едната струва близо 10 бона

Фандъкова не успя да каже и колко струват големите, малките перки, монтажа, демонтажа и новите колчета по „Графа“

Столичният кмет опроверга информацията на вестник „Сега“, че отстъства публична информация за Джи Пи Груп – всичко било напълно достъпно.

Йорданка Фандъкова обясни, че лично е отворила профила на купувача и е извлякля цялата налична информация. Тя обяви твърденията като поредната фалшива новина.

Фандъкова отказа да коментира цените, тъй като не е възложител, но обяви, че има цена за доставка и монтаж на класическа пейка. Сумата е в размер на 1 292 лв.

„Да, има една цена – доставка и монтаж на пейки и кашпи от лят камък по архитектурен дизайн“ – това са кашпите и пейки, които всички видяхте на пл. Гарибалди – 8926 лв. за целия елемент“, коментира Фандъкова.

Столичният кмет заяви, че ще направи проверка. Има известна разлика в двете оферти на Джи Пи и ПСТ, но не е сериозна, посочи тя.

След журналистичеки въпрос, кметът отговори, че се надява градските мебели, които виждаме в централната градска част да са тези, които са спечелили в тръжната процедура. Надзорът ще направи своите проверки, допълни тя.

Не успя да каже и колко струват големите, малките перки, монтажа, демонтажа и новите колчета, „защото не е ценовик“, но ще се погрижи информацията да стигне до медиите.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder