Кобрата: Джени Суши ще си остане с лайковете и кратката известност

Кобрата: Джени Суши ще си остане с лайковете и кратката известност

Заседанието на комисията мина нормално. Имаше плач, рев от страна на Джени Суши. Не сме очкавали друго, това каза по телефона за БТВ българският боксьор Кубрат Пулев.

Той коментира наложеното му наказание от Атлетическата комисия на щата Калифорния във връзка с популярната целувка с репортерката Дженифър Равало, известна още като Джени Суши.

От спортния ръководен орган на американския щат решиха лицензът на Кобрата в Северна Америка да бъде отнет до 23 септември или 6 месеца от датата на прословутата целувка. Дотогава са му възложили срок да завърши обучителен курс във връзка със сексуалните посегателства. Боксьорът ще трябва да заплати и глоба от 2500 щатски долара. На 22 юли Пулев ще трябва да се яви отново пред комисията и да представи доказателства за завършването на наложения му курс и как му е повлиял. Ако той се справи успешно с тази задача, 6-месечното наказание може да бъде намалено. „Наказанието не е точно 6 месеца. Трябва да премина някакви тестове по темата и на 22 юли ще има ново изслушване. Говорихме много с комисията и обясних нещата, такива каквито бяха. Джени Суши даже на няколко пъти не отговаряше на основни въпроси, защото така ѝ казваха. Нормално. Когато се опитваш да прикриваш нещо, си мълчиш и не отговаряш“, разкри Пулев.

„За мен на нея ѝ беше приятно след мача. За мен няма проблем и казах, че се извинявам. Не беше редно това, което направих. Реагирах емоционално, но все пак не съм убил човек. Аз нямам никави лоши чувства. Запознах се с нейната адвокатка, макар че не ми беше приятно. Тя забрани на Суши да говори и каза много неща, които не бяха истина. Към момента двете не са предявявали някакви искове. Много хора ме съветват аз да предявя иск. Не мисля, че ще се стигне до някакви съдебни дела, защото те са интелигентни хора и им е ясно, че Суши ще си остане с лайковете и кратката известност. С Джени Суши не съм говорил и не си стиснахме ръцете. Тя говореше неща, които според мен не бяха така. Бяха ѝ написани на листече и ги рецитираше, а по основните теми адвокатката ѝ забраняваше да отговаря. Хора, свидетели на ситуацията, се смееха на нейните думи. Много от истината беше спестена. Искам да благодаря на всички, които ме подкрепиха“, завърши Кобрата.

Екип:Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder