Гледат мерките на двамата мъже, обвинени за кражба на животни в село Болярино

Гледат мерките на двамата мъже, обвинени за кражба на животни в село Болярино

Районният съд ще гледа мерките за неотклонение на двамата мъже, обвинени за кражба на животни в село Болярино. Това съобщиха от пресцентъра на Съдебната палата.

Съдът ще гледа от 14.00 часа в зала № 10 ще разгледа искането на прокуратурата за вземане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо двамата мъже, привлечени като обвиняеми за опит за кражба от ферма край с. Болярино, област Пловдив.

Спрямо А.Г., на 28 г., е повдигнато обвинение за това, че на 11 май 2019 г., в землището на с. Болярино, обл. Пловдив, направил опит за кражба на селскостопански животни – две крави, от фермата на Д.П. (на 60 г.), като деянието е извършено в условията на опасен рецидив, след предварителен сговор с А.И. (на 28 г.) и с починалото лице П.Г. (на 30 г.).

Спрямо А.И. е повдигнато обвинение за това, че на 11 май 2019 г., в землището на с. Болярино, обл. Пловдив, направил опит за кражба на селскостопански животни – две крави, от фермата на Д.П., като деянието е извършено в условията на повторност, след предварителен сговор с А.Г., на 28 г., и с починалото лице П.Г.

До момента А.Г. е осъждан с 9 влезли в сила съдебни акта (по 8 от тях обвинението е било за кражба и по 1 за грабеж), като е излязъл от затвора през септември 2018 г. Той е бил осъден на „лишаване от свобода“ за срок от две години и осем месеца за кражби на крави от различни собственици, измежду които и от собственика на фермата Д.П.

А.И. е осъждан два пъти за престъпления против собствеността – кражби.

РАДИНА ЛАЗАРОВА

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder