Вижте едно от скривалищата на Стоян Зайков

Вижте едно от скривалищата на Стоян Зайков

11 ден полицията не може да открие заподозрения за две убийства Стоян Зайков. Беглецът вероятно се е укривал в изоставено ранчо в покрайнините на града. Именно там разследващите откриха и пушката, с която предполагат, че е извършено едно от убийствата, предаде БТВ.

От скривалището на Зайков има отлична видимост към пътя между Костенец и Пчелин. До мястото се стига по тясна горска пътека. Към него водят изкопани в земята стъпала. Все още не е ясно дали с ловната пушка е извършено второто убийство в Костенец. Пчелинът е на гърба на едно от местните предприятия, съвсем близо до квартал „Полето”, където живее Зайков.

По данни на свидетели, в събота Зайков е бил забелязан на гарата в Костенец.Пазачи в района твърдят, че малкото ранчо е запустяло и няма стопанин. Ловната пушка, намерена там, е била разглобена и скрита в един от кошерите. В скривалището са намерени и боеприпаси. От Зайков обаче няма следа.

Според полицията беглецът продължава да се укрива в района на Костенец. Акцията по издирването продължава. МВР разшири периметъра на претърсване.

Мая Йорданова

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder