След десетки отводи! Прокуратурата започна разследване за смъртта на бебето на Кремена Йонова (видео)

След десетки отводи! Прокуратурата започна разследване за смъртта на бебето на Кремена Йонова (видео)

Преди повече от месец Кремена е получила писмо от прокуратурата, че е започнало разследване. До този момент обаче жената не е търсена по какъвто и да било повод от разследващите.

В изключително емоционален разговор в студиото на Темите, Кремена призова разследващите да си свършат работата и истината да излезе наяве, а отговорните за смъртта на бебето й, да си понесат последствията.

Кремена Йонова отново напомни, че по време на престоя й във видинската болница, никой от лекарите не обърнал внимание, че детето има проблеми. Младата майка ражда секцио, 3 седмици преди термина, а причината по думите й е заради планиран отпуск на шефът на АГО-то, доктор Слави Любенов.

На петия ден, Кремена е изписана от болницата, а ден по-късно детео изпада в критично състояние. Младата майка отива по спешност в болницата в Монтана, но лекарите там не успяват да помогнат на бебето. Според медиците в Монтана, новороденото е хоспитализирано там със силна инфекция, която най-вероятно е започнала още с раждането му.

В епикризата на бебето обаче пише, че детето е здраво и нормално, в самият документ има подписи на завеждащият АГО-то и още един доктор, които по време на изписването били в отпуск.

Така се стига до патовата ситуация, в която Кремена изобщо не разбира кой всъщност е лекувал детео й.

Вижте целия разговор с Кремена Йонова, както и си припомнете какво показахме в Темите преди 8 месеца.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder