Иван Гешев: Сред 15-те задържани при днешната акция в Монтана е и Мартин Антов, свързан с делото „Килърите 2“

Иван Гешев: Сред 15-те задържани при днешната акция в Монтана е и Мартин Антов, свързан с делото „Килърите 2“

15 души бяха задържани при мащабна акция на Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“ (ГДБОП) и жандармерията в Монтана, която започна тази сутрин и се провежда под ръководството на Специализираната прокуратура.
Близо година е отнело разследването върху криминалния контингент, който се е занимавал с рекет, палежи, разпространение на наркотици, съобщи в Монтана зам.-главният прокурор Иван Гешев. „С лицата се работи. Проведени са над 25 претърсвания на различни обекти. Иззети са наркотични вещества, различни парични суми, хладно оръжие и други доказателства, които касаят разследването. В рамките на следващия ден ще стане ясно кои и колко лица ще бъдат привлечени към наказателна отговорност“, добави Гешев.

„Сред задържаните е и Мартин Антов, свързан с делото „Килърите 2″. Към момента на Антов няма повдигнато обвинение“, уточни Гешев.

„Знае се, че зад групата стоят жена и известна охранителна фирма, която се занимава с тормоз над земеделски производители“, разкри зам.-гланият прокурор, цитиран от БНР.

Източник: Novini.bg

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder