Наградиха победителите в шестият „Детски футболен турнир на малки  вратички“в град Видин

Наградиха победителите в шестият „Детски футболен турнир на малки вратички“в град Видин

Заместник-кметът на Община Видин Венци Пасков откри традиционното спортно състезание за момчета 5-7 клас, което се проведе в Спортна зала „Фестивална“.

На събитието присъстваха председателят на училищното настоятелство на ППМГ „Екзарх Антим I” Лиляна Цанова, експертът от Регионалното управление на образованието-Видин Цветанка Червенкова и председателят на Областния съвет на БФС Иво Марков. Турнирът се организира от Училищното настоятелство на ППМГ „Екзарх Антим І”-Видин, Регионално управление на образованието, Областния съвет на БФС-Видин, със съдействието на Община Видин и е посветен на 1 юни – Международен ден на детето.

Венци Пасков приветства гостите и присъстващите от свое име и от името на кмета на Общината Огнян Ценков. Той пожела успех на всички участници и даде старт на турнира с първи пас. По-късно същия ден се състоя и церемонията по награждаването на отличилите се отбори. Заместник-кметът връчи купата на победителя от 6-то издание на ученическия турнир. Първото място зае отборът на СУ „Васил Левски“ Кула, следван от СУ „Любен Каравелов“-Видин, а трето място бе за СУ „Св. св. Кирил и Методий“-Видин. „Благодаря на организаторите за отличната подготовка на състезанието. Интересът към това спортно мероприятие расте с всяка година, а отборите със своята игра носят голяма емоция и радост на публиката“ – каза Пасков.
Връчени бяха и индивидуални награди. За „Голмайстор” на турнира бе отличен Тодор Борисов от ОУ”Любен Каравелов” – Видин. „Най-добър вратар” бе Самуил Антонов от СУ „Васил Левски“-Кула. За „Най-добър защитник” бе определен Марек Вълчев от същото училище, а за „Най-добър полузащитник“ наградиха Роберто Росенов от СУ „П.Р.Славейков“ Видин. „Най-техничен състезател” е Кристиян Нинков от ППМГ „Екзарх Антим I”. Наградата „Спортен талант” получи Антон Петров от ОУ ”Любен Каравелов”-Видин. За „Най- темпераментен треньор” отличиха Пламен Борисов от ОУ ”Епископ Софроний Врачански”, а наградата ”Футболист-любимец на публиката” получи Милен Митков от ОУ „Св. Климент Охридски“ – Видин.
В надпреварата взеха участие общо 12 училищни отбора – от Видин, Брегово, Кула, Ново село и Арчар. На всеки отбор бяха раздадени плакети, грамоти, футболни топки и шоколади.

Екип Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder