Русе става център на електронната търговия на Балканите следващия уикенд

Русе става център на електронната търговия на Балканите следващия уикенд

Кои са седемте стъпки за изграждане на бизнес с един милион евро оборот, как да създадем печеливш Amazon бизнес през 2019 г., каква е ролята на инфлуенс маркетинга в електронната търговия и ефективен инструмент за продажба ли е той – това са част от темите, които ще се дискутират в рамките на конференцията eCommerce Academy Conference 2019.

Събитието ще се проведе на 7 и 8 юни в град Русе и ще събере на едно място български и румънски експерти в сегмента на електронната търговия.
Сред лекторите се открояват Алекс Худицан, основател на Amazonienii, главният изпълнителен директор на 2Performant Дорин Боереску, Маор Амар, съосновател на Triplemars и други международни експерти, които ще обсъдят възможностите за обмяна на опит между българските компании, румънския и сръбския пазар.

Над 30 изложители и над 400 посетители от България, Румъния и други страни се очаква да присъстват на изложението в рамките на форума. Организаторите канят всички желаещи от града и околностите, които имат малък и среден бизнес да дойдат и да се запознаят с електронната търговия и онлайн бизнеса. В рамките на форума ще се
проведат уъркшопи, посветени на стартирането на проект в областта на електронната търговия, ще се представят правните и счетоводни аспекти в сектора, както и ролята на социалните мрежи.

Все още има малък брой непродадени билети за конферентната част, които могат да бъдат закупени до 05.06.2019 година.

Повече информация е достъпна тук:
ecommercebg.com

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder