Двама мъже от Кула разбиха и ограбиха частен имот

Двама мъже от Кула разбиха и ограбиха частен имот

На 1 юни около 01.45 часа полицаи от РУ-Кула заловили двама жители на градчето – на 43 и 34 години, в момента на извършване на кражба от частен имот.

При огледа на местопроизшествието разследващите установили, че мъжете счупили прозорци, проникнали в къщата и прилежащите постройки и изнесли множество вещи. В близост до гаража били натрупани на камара два алтернатора, два електромотора, две 20-литрови туби с петролен продукт, кутия с инструменти, кофа и две чанти с дребни битови вещи и домакински препарати.
Последвали претърсвания на три адреса, обитавани от двамата мъже, в Кула. Полицайте открили и иззели вещи, отговарящи по описание на откраднати по-рано от частни имоти в Кула и Чичил.

При претърсването на единия адрес, служителите намерили и иззели седем грама зелена суха листна маса, реагирала на канабис при полевия наркотест.
След доклад в Районна прокуратура – Видин извършителите са привлечени в качеството на обвиняеми по образуваното досъдебно производство и с прокурорско постановление са задържани за срок до 72 часа.

Работата на разследващите продължава, съобщават от областната дирекция на МВР-Видин.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder