Топ вести
Ръстът на посещаемост на онлайн букмейкърите остава висок и през 2019

Ръстът на посещаемост на онлайн букмейкърите остава висок и през 2019

Хазартът е един от най-успешните отрасли на развлекателния бизнес у нас. Това се дължи както на разнообразието от услуги, така и на високата конкуренция, която поддържа качеството на този вид развлечение. И докато преди десетина години любителите на залаганията познаваха само казината и тотото, днес сред най-популярните хазартни компании са онлайн букмейкърите и сайтовете за залози.
За тези, които не са запознати, от 2013-та година насам всички интернет сайтове за залагания са под контрола на Държавната Комисия по Хазарта (ДКХ) и трябва да регламентират дейността си, спазвайки всички закони, отнасящи се и за физическите казина. Тази наредба намали сериозно броя на сайтовете за залози, но подобри качеството на услугата. В резултат на реформата парите, залозите и личните данни на потребителите са защитени от държавата и не подлежат на конфискуване или премахване от системата, стига играещият да спазва условията на сайта.
От 2013-та година насам онлайн букмейкърите разчитат основно на печалби чрез по-добри услуги, които да предлагат на своите клиенти. Именно затова и през 2019-та година интересът към този вид хазарт остава висок. Статистиката сочи, че комбинацията от разнообразие, достъпност, сигурност и удобство, предлагана от онлайн букмейкърите, става все по-любима на българските потребители, тъй като допада както на истинските фенове на хазарта, така и на по-умерените играчи.
За момента има десетки родни и чуждестранни сайтове, получили лиценз от ДХК. Сред най-познатите имена в бранша са българските Efbet, Winbet, Palms bet, както и чуждестранната компания Bet365, която успя да се утвърди наравно с нашенските платформи. Повече информация за тези букмейкъри, както и много други, можете да откриете в Silent Bet, където ще намерите сравнения на сайтовете за залагания, спортни прогнози, налични бонуси и др.
Това, което тези платформи предлагат, не се състои единствено в таблица със залози. Както споменахме по-горе, онлайн букмейкърите се опитват да обогатяват услугата си ежемесечно. Ето и някои от факторите, които правят този тип услуга все по-предпочитан метод за правене на залози:
На първо място идва бързият и лесен достъп. За да влезе в своя акаунт, потребителят трябва единствено да притежава мобилно устройство и интернет връзка. Самата регистрация става за секунди. След въвеждането на данните играчът получава достъп до десетки видове игри и свързани с тях залози, както и до ежемесечните промоции, оферти и възможности за по-висока печалба.
Това автоматично води до вторият плюс на онлайн букмейкърите: Разнообразието на съдържанието. Освен множеството игри и свързаните с тях промоции, потребителят може да се възползва и от атрактивни бонуси, както и от няколко вида хазарт (спортни залози, казино игри и виртуални спортове). Пoдобни полета могат да се открият във всички големи платформи за залагания от калибъра на Efbet и Winbet.
Третият фактор, допринасящ за популяризирането на подобен тип сайтове и приложения, е възможността на играча да избере къде и кога да играе, без да се съобразява с външни фактори. При физическите казина и зали за хазарт посетителите са принудени да спазват работното време и етикета на заведението. Това означава ограничен достъп, както и пътуване до самата локация на сградата. При онлайн платформите подобни ангажименти липсват напълно.
Много хора се питат обаче дали мобилните букмейкърски сайтове ще успеят да се задържат на пазара? Тенденциите показват, че засега платформите се радват на висок интерес, както от посетителите, така и сред отговарящите за този тип развлечение власти. Тези два фактора гарантират стабилността на услугата и позволяват на поддържащите ги компании да развиват и обогатяват своите сайтове. Накратко: За момента онлайн букмейкърите са в прогрес, който се дължи на тяхната коректност и висока посещаемост.
А според вас какво е бъдещето на платформите за залози? Дали този тип хазарт ще остане толкова популярен сред любителите на залаганията или скоро ще бъде изместен от нова алтернатива?

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder