Хранително натравяне спасява живота на 230-килограмов мъж

Хранително натравяне спасява живота на 230-килограмов мъж

38-годишният американец Зак Мур е бил убеден, че скоро ще почине предвид факта че по онова време е бил активен пушач и е тежал около 230 килограма. По думите му инфарктът е бил само въпрос на време. Въпреки многобройните си опити и диети да отслабне, нищо от предприетите мерки не дало така чакания резултат. Положението започнало да изглежда безнадеждно, но само до момента, когато Мур получава хранително натравяне след консумация на китайска храна, вследствие на което губи 160 кг.

View this post on Instagram

Are we there yet….

A post shared by Zach Moore Weightloss Guru (@mmazach) on


,,Като за начало мога да кажа, че преди ядох като за трима. Изобщо не обръщах внимание на високото кръвно и диабета, които имах, и постоянно погълвах всякакви пържени храни и полуфабрикати. Знаех, че рано или късно инфарктът ще дойде. Един ден обаче си дадох сметка, че имам съпруга и деца, които ме обичат. Затова реших да предприема някакви спешни мерки да отслабна, защото знаех, че хората в такова състояние като моето не се радват на дълголетие“, разказва Мур.
,,Магията се случи около Нова година, когато изядох цяла порция китайско пиле с ориз. И след това се почувствах зле. Интерсното е, че само аз бях този, който се натрови, тъй като никой друг от семейството не получи какъвто и да е дискомфорт“, спомня си той.
Заради влошенонието си състояние мъжът влиза в болница, където остава в продължение на осем дни. След изписването си започва рязко да отслабва, пишат световните агенции.
Днес Зак Мур тежи близо 70 килограма и се радва на пълноценен живот със семейството си, окончателно захвърлил заседналия начин на живот и голяма част от вредните храни.
И до ден-днешен той е убеден, че натравянето с китайската храна е било помощ от съдбата.

Източник: Novini.bg

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder