Яростта е опасна: Шофьор повали велосипедист след удар по главата ( Видео )

Яростта е опасна: Шофьор повали велосипедист след удар по главата ( Видео )

Шофьор нанесе удар на велосипедиста и буквално го свали на земята. Случилото се е станало в Казанлък, на оживено място.


Иван Николов е един от свидетелите на случката. Той сподели пред Нова тв, че велосипедистът се е подпрял на колата на агресора, докато покрай него минавал друг автомобил. „Човекът излезе, удари велосипедиста в главата. Той падна, удари се в другата кола и стана много нелепо. Намесихме се аз и шофьора който беше пред мен в предния автомобил, може би това до някъде възпрепятства по нататъшната агресия на този господин“, обясни свидетелят.
Той допълни, че нападателят оправдал свойте действия, с това, че велосипедистът му е ударил колата. „Човекът се изправи. Видимо му нямаше нищо. Нямаше рани. Не пожела помощ”, коментира още Николов.
Извършителят на нападението – 60-годишният Мехмед Мехмедов потвърди думите на очевидеца. Според него велосипедистът е ударил колата му и уплашил дете, което било в нея. Това го ядосало и го предизвикало да извърши деянието.
Мехмедов е задържан, заяви началникът на РУП – Казанлък гл. инспектор Христо Петров.„От РУП се самосезирахме след публикации във Facebook. Лицето е задържано за 24 часа. Уведомена е и Районна прокуратура. Предвиденото наказание ще го реши съдът. Пострадалото лице не е установено”, обясни той.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder