Министърът на туризма Николина Ангелкова осъди отношението към израелските туристи

Министърът на туризма Николина Ангелкова осъди отношението към израелските туристи

Мобилни групи на Министерството на туризма направиха проверка в несебърския хотел, откъдето по брутален начин преди седмица бяха изгонени израелски туристи. Спешната инспекция е разпоредена от министъра на туризма Николина Ангелкова, след като се появиха кадри и видео за конфликта в хотела, съобщиха от министерството.
Експерти на Министерството на туризма и от Комисията за защита на потребителите са посетили хотел „Бест Уестърн ПЛЮС Премиум Ин“, където са е разиграла случката. На място те са установили, че конфликтът и разговорът на висок тон е започнал заради желание на четирима туристи – две жени и две деца, да бъдат настанени веднага след пристигането им в 11 ч. и отказ на хотела да го стори преди 14 ч. На място е бил и представител на туроператора и гостите са били настанени в друг хотел.
Представителите на държавата са проверили детайлно документите по резервацията на туристите и твърдо са настояли, че професионализмът изисква уважително отношение към туристите – български или чуждестранни, независимо от ситуацията. Що се отнася до документите за категоризация на хотела – при проверката не са установени нарушения.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder