Във Враца посрещнаха гости от  6 държави

Във Враца посрещнаха гости от 6 държави

Заместник-кметът Петя Долапчиева прие гости от 6 държави, които участват по международен проект „ОТ ЗНАНИЯ КЪМ КОМПЕТЕНТНОСТИ“, в рамките на Програма „Еразъм+“. Това съобщиха от община Враца.
Делегацията включва преподаватели на учебни заведения, които са партньори на СУ „Козма Тричков“. Държавите, участващи в проекта са – Румъния, Естония, Италия, Турция, Португалия и Полша. На дискусията присъства и директорът на врачанското средно училище – Нели Борчева.
„За мен е удоволствие да ви приветствам от името на кмета Калин Каменов. В рамките на своето посещение във Враца ще имате възможността да се запознаете с богатото културно-историческо наследство на региона и с природните му забележителности. Пожелавам ви да изградите трайни приятелства и да работите по още нови проекти!“ – каза в приветствието си Долапчиева.
Срещата продължи с представяне на всеки един от партньорите и на дейностите по проекта, които включват подобряване на постиженията на учениците по основните умения – роден език, математика и природни науки, както и умения за общуване на чужди езици.
В края на дискусията, заместник-кметът Петя Долапчиева и ръководителите на чуждестранните групи си размениха тематични подаръци, представящи забележителностите на отделните страни.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder