Огнян Ценков връчи благодарствен адрес на доброволците за помощта им по време на оперния фестивал

Огнян Ценков връчи благодарствен адрес на доброволците за помощта им по време на оперния фестивал

През тази година общо 11 ученици се включиха като доброволци в третия сезон на фестивала „Летни вечери на операта и балета „Баба Вида“, който се проведе от 2 до 4 август.

Кметът на Видин Огнян Ценков се срещна с тях, за да им изкаже своята благодарност, съобщиха от пресслужбата на общината.

„Справихте се чудесно, зарадвахте всички нас с вашия всеотдаен труд и ние се гордеем с вас“ – каза той. След което връчи благодарствен адрес на всеки от младите хора. „Вие помогнахте да се реализира едно прекрасно начинание, което бе оценено високо от цялата видинска общественост и гостите на старопрестолния ни град. Продължавайте да работите със същата отдаденост за осъществяването на благородни каузи“ – пише в адреса.

Младите хора помагаха в организационната подготовка на събитието и упътваха зрителите при настаняването им на трибуните по време на трите фестивални вечери.

Огнян Ценков отбеляза още, че е имало много добра комуникация между доброволците и колегите, които пряко са отговаряли за тяхната работа – секретаря на Общината Иванела Андреева, началника на отдел „Хуманитарни дейности“ Емилия Николова и други служители.

От името на всички доброволци (ученици от ППМГ “Екзарх Антим I”, СУ “Цар Симеон Велики” и СУ “Св. св. Кирил и Методий”) Моника Яворова благодари на кмета и неговия екип за гласуваното доверие, като заяви, че догодина отново ще се включат с желание в подготовката на фестивала. Едно от момичетата – Габриела Прокопиева, която живее и учи в колеж с изучаване на география и изобразително изкуство в Лондон, нямаше възможност да присъства на срещата. Тя е дошла през лятото в родния Видин, за да даде своя доброволен труд по време на оперния фестивал.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder