Топ вести
Община Видин ще изразходва 885 000 лева от капиталовите си средства за ремонти на сгради

Община Видин ще изразходва 885 000 лева от капиталовите си средства за ремонти на сгради

Община Видин ще изразходва 885 000 лева от капиталовите си средства за ремонти на сгради, детски площадки и градини, училища, читалища, домове за стари хора и пенсионерски клубове. Това съобщават от общината. Средствата са заложени в бюджета за 2019 година, като тече процедура за избор на изпълнители на обектите, на част от тях строителните работи вече са започнали.
Предвижда се да бъдат ремонтирани покривите на общински сгради, на общинския пазар във Видин и пенсионерския клуб в град Дунавци. Основни ремонти започват и на помещения в две училища във Видин и четири детски градини с филиали в селата на общината, както и на детската млечна кухня.
Приключили са строителните работи на още пет обекта с въведени мерки за енергийна ефективност по Националната програма. По оперативната програма „Региони в растеж“ община Видин има готовност да подаде проектно предложение за въвеждане на мерки за енергийна ефективност на 13 жилищни сгради, за които са изготвени енергийните обследвания и предстои подаването на документи към Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Източник:БТА

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder