Тикнаха отново зад решетките, шефът на „ТАД Груп“

Тикнаха отново зад решетките, шефът на „ТАД Груп“

Иван Тодоров собственик на „Тад Груп“ остава в ареста, реши Апелативният специализиран наказателен съд, предаде Novini.bg.
Решението на съда е окончателно. Припомняме, че на първа инстанция на Тодоров, който е обвинен в подбудителство на хакерската атака срещу НАП, беше пуснат под гаранция срещу 100 000 лева.

Съдът оцени всички доказателства по делото в тяхната съвкупности и счете, че обвиняемият е обществено опасна личност и е извършител на престъплението, в което е обвинен, заяви пред журналисти след обявяване на решението на съда прокурор Даниела Ангелова.

Адвокатът на Тодоров каза, че са очаквали решението на съда да е такова. След масираната атака тази седмица напълно очаквахме да има такъв обрат, не че същият е обоснован и законосъобразен. Продължаваме да твърдим, че доказателства за подбудителство няма, заяви адвокат Ина Лулчева.
На днешното заседание бяха представени нови материали по делото. По непотвърдена информация става въпрос за разпити на нови свидетели и за данни за сделки между търговски дружества.

Обвиненият за хакерската атака Кристиян Бойков също дойде в съда днес.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder